Nieuws

Tommie weer mooi

Weer even tijd voor een update want zoals gezegd de kleintjes en hun families van ons vragen enorm veel aandacht iets wat we ook heel leuk vinden! Daarentegen was het weer tijd voor bruine Labradoodle “Tommie” voor een All In behandeling. Tommie is voor ongeveer 4 weken geleden gesteriliseerd en had door de hormoon verandering aardig wat vervilting op de huid aanwezig wat betekende dat met de chunker de eerste 3 cm is ingekort en toen kwam de ellende voor de dag. Centimeter voor centimeter op een zeer vriendelijke manier uit de vilt gehaald zodat de vacht weer kon ademen en de vacht niet geschoren hoefde te worden.

Bij de All In behandeling komt na 6 weken een gratis nabehandeling dus voor over 6 weken komt Tommie weer en gaan we kijken hoe de vacht er weer voor staat. Het effect van de blazer uitgelegd en de eigenaresse gaat deze vanaf nu gebruiken. Tommie heel veel speelplezier gewenst.

Deelt dit:
Tagged , , , , , , , , , , ,

About DoodleVachtverzorging